Solutii integrate de gestiune a deseurilor

Mai multe
ยป
Misiune
 Misiunea Sergent Paper în Contextul General
 
Într-o lume preocupata din ce în ce mai mult de chestiunea prezervarii integritatii mediului inconjurator si cea a contracararii efectelor negative ale activitatii umane asupra acestuia, problema deseurilor si a gestionarii acestora este una dintre cele mai de actualitate subiecte dezbatute atat de catre institutiile abilitate, cat si în cadrul societatii civile.

Romania, in calitatea sa de tara membra a Uniunii Europene, a fost nevoita, înca din anii premergatori aderarii sale, sa-si racordeze legislatia nationala la cea europeana, pentru a facilita protectia cat mai eficienta a mediului. Armonizarea legislativa a determinat instituirea unor principii moderne de prevenire si gestionare a productiei de deseuri. Pilonii acestui nou sistem implementat sunt
 prevenirea si valorificarea deseurilor prin intermediul unor procese precum colectarea selectiva si reciclarea

Sergent Paper isi fundamenteaza activitatea pe respectarea standardelor de bune practici in domeniul colectarii, transportarii, depozitarii, valorificarii si reciclarii deseurilor. Avand ca baza de operatiuni cele patru puncte de lucru situate pe raza judetului Cluj (Cluj-Napoca, Suceagu, Turda, Jucu), colectam selectat o gama larga de deseuri atat de la operatori economici privati, cat si de la institutii publice. Sub egida noastra, acestea trec succesiv printr-un circuit procesual compus din selectare în functie de natura si compozitie, balotare/macinare si valorificare. Reciclarea reprezinta una dintre solutiile pe care le oferim cu privire la problema reîntrebuintarii deseurilor intrate in circuitul natural si economic.

UA-78729167-1