Solutii integrate de gestiune a deseurilor

Mai multe
ยป
Despre Noi

despre Sergent Paper


În scurt timp de la înfiintare, am devenit un important furnizor de solutii integrate de gestiune a deseurilor, prin adoptarea politicilor din acest domeniu. Sergent Paper isi intemeiaza activitatea pe respectarea standardelor de bune practici din domeniul colectarii, transportului, depozitarii, valorificarii si reciclarii deseurilor. Avand ca baza de operatiuni cele trei puncte de lucru situate pe raza judetului Cluj (Cluj-Napoca, Turda, Jucu), colectam selectat o gama larga de deseuri atat de la operatori economici privati, cat si de la institutii publice. Sub egida noastra, acestea trec succesiv printr-un circuit compus din selectare in functie de natura si compozitie, balotare si valorificare. Reciclarea reprezinta una dintre solutiile pe care le oferim cu privire la problema reintrebuintarii deseurilor intrate in circuitul natural si economic.
 


 Servicii de Colectare a Deseurilor
 
În centrele noastre de colectare a deseurilor din Cluj-Napoca, Turda si Jucu, preluam o gama larga de deseuri, dupa cum urmeaza:
 


 
 Solutii Autorizate de Reciclare

La ora actuala, suntem printre putinele companii care ofera solutii autorizate de reciclare prin coincinerare cu recuperare de energie, conform legislatiei în vigoare pentru anumite tipuri de deseuri.

Pentru a ajuta firmele partenere sa-si indeplineasca obiectivele anuale, oferim solutii de reciclare la nivel industrial in containere si prescontainere metalice cu capacitatea de 15, 25 si 38 m
3.


 Servicii de Distrugere Securizata a Documentelor

De asemenea, oferim servicii de distrugere a arhivelor si a altor tipuri de documente în regim special. Pe acestea le reciclam securizat prin topire la fabricile partenere, informatiile confidentiale fiind în acest fel pe deplin protejate.UA-78729167-1